برگزاری جشن فارغ ­التحصیلی دانشجویان رشته­ های طراحی لباس و معماری داخلی دانشگاه جامع علمی کاربردی

۱۲ مهر ۱۳۹۶ | ۱۸:۵۳ کد خبر : ۳۷۰۳۲ اخبار واحد استانی
جشن فارغ­ التحصیلی دانشجویان رشته­ های طراحی لباس و معماری داخلی دانشگاه جامع علمی کاربردی به همت مرکز آموزش علمی کاربردی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط­ عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، جشن فارغ التحصیلی دانشجویان رشته­ های طراحی لباس و معماری داخلی دانشگاه جامع علمی کاربردی و به همت مرکز آموزش علمی کاربردی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

در این مراسم که با حضور مسئولین دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان البرز برگزار شد و از دانشجویان، اساتید برتر و مدیران گروه تجلیل و ادای سوگندنامه به صورت دسته­جمعی قرائت شد.

گفتنی است لباس دانش ­آموختگی دانشجویان توسط گروه طراحی لباس مرکز آموزش علمی کاربردی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز آماده شده بود.