میثاق نامه دانشگاه جامع علمی کاربردی با آرمانهای والای حضرت امام خمینی (ره)

۱۹ مهر ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۹ کد خبر : ۳۷۰۴۰ اخبار ستاد
میثاق نامه دانشگاه جامع علمی کاربردی با آرمانهای والای حضرت امام خمینی (ره)

به مناسبت بیست و پنجمین سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور روسا، معاونین، مدیران، کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی سراسرکشور در حرم مطهر با آرمان های والای حضرت امام خمینی (ره) تجدید میثاق کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در بیست و پنجمین سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی روسا، معاونین، مدیران، کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی سراسرکشور با حضور در حرم مطهر امام راحل و به منظور تجدید بیعت با بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با قرائت میثاق نامه به مقام شامخ و والای امام خمینی(ره) ادای احترام کردند.متن میثاق نامه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

میثاق با آرمانهای حضرت امام راحل به مناسبت گرامیداشت بیست و پنجمین سالگرد تاسیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی

سلام بر روح خدا، عبد صالح، پیرو راستین حضرت رسول (ص) و آل رسول (ع)، سلام بر تو ای روح و جان ملت ایران، سلام بر تو ای امام!

اکنون در ماه محرم، ماه پیروزی خون بر شمشیر در محضرتان ایستاده‌ایم، هرچند که غبار فراغ‌تان 28 سال است بر مزار دلمان نشسته است اما شعاع قدرتمند نور پیام آسمانی‌تان از ملک‌ وجود تا ملک جان آدمیان این روزگار را گرفته و آنان را به بی‌نهایت لایزال الهی متصل ساخته است.

در آن سوتر، در زندگی زمینی‌مان نیز، در کلاس و مدرس و دانشگاه، بر سر هر کوی و برزنی و بر هر در و دیواری عقیق مشعشعی از تمثال یاد مبارکتان را آویخته‌ایم تا هر روز جانمان را به نور یاد و راهتان منور گردانیم.

در بیست و پنجمین سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی،  در جوار مرقد با برکت امام راحل جمع شده ایم، تا در این محفل منوّر به روح امام و شهیدان و نور علم و علم اندوزان، با خدای خویش پیمان می‌بندیم در راه حفظ و گسترش انقلاب اسلامی، همه‌ توان خود را مصروف کرده و دانش و مهارت خود را جز در مسیر منافع و مصالح این انقلاب الهی، به کار نگیریم تا در پیشگاه خداوند سبحان و ارواح طیبه شهدا و اولیاء، سربلند و سرافراز باشیم. ما مدرسان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی، رشد مهارت، کارآفرینی و فناوری را راهبرد کلان خود در رسیدن به اهداف مقدس امام راحل که همان ایرانی مستقل، آباد وآزاد است قرار داده ایم.

امروز ما دانشگاهیان دانشگاه جامع علمی کاربردی آمده‌ایم تا سند استواری خود را بر میثاق ابدی خویش به امام خود عرضه کنیم. باشد که دراین محضر الهی پذیرفته شود موکلین خداوند بزرگ، جل و علا آن را امضاء فرمایند و آنگاه پیمان ابدی خود را با امام و راه جاوید او تجدید کنیم و این موارد را  یادآور شویم:

1_ یقین داریم رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله  امام خامنه‌ای مدظله العالی، فرزند راستین امام و جانشین به حق و شایسته  اوست که اطاعت از او همان اطاعت از خدا و رسول خداست و سرانجامی جز خیر و سعادت برای ما و کشور عزیزمان ایران نخواهد داشت. از همین رو رهنمودهای آن رهبر فرزانه و حکیم را در همه زوایای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی از جمله حوزه اقتصاد مقاومتی - تولید و اشتغال، آنچنان که شعار این سال نام نهاده‌اند، آویزه گوش خویش نموده و با بازخوانی تجربه‌های ارزشمند تاریخ انقلاب و تدوین آن در محیط علمی و مهارتی دانشگاه، مسیرهای رونق اقتصادی و استقلال ملت عزیزمان را سرعت و قدرت خواهیم بخشید.

2_ یقین داریم افق‌های بلند «دانشگاه مهارتی» در مقایسه با «دانشگاه‌های نظری» در روزگار فعلی برای کشورمان یک نیاز ضروری است،  براین اساس راه‌ دستیابی به افق‌های رفیع ‌دانشگاه مهارتی  را براساس رهنمودهای پیر فقید فرزانه‌مان و فرمایشات خلف صالح او استخراج نموده و در نظام دانشگاه جامع علمی کاربردی  به کار ببندیم.

3_ یقین داریم دانشگاه جامع علمی کاربردی با بهره‌گیری از تجربه‌ها و افکار بزرگان انقلاب در قالب‌های علمی،فناوری ،مهارتی ،وکارآفرینی ، پنجه های پرقدرت  نظام در مقابله با تهدیدها و تحریم‌هاست. از این رو تمام توان و قدرت خود را براساس ارزش‌های اسلامی، انقلابی و مقتضیات بومی، معطوف به رشد علمی فناوری ،مهارتی ،وکارآفرینی وتربیت فرزندان  این سرزمین خواهیم نمود.

4_. با خدای خود پیمان می‌بندیم که تمام همت خویش را صرف تحصیل امر مطلوب پرورش انسانهای ماهر وکارآفرین در دانشگاه‌ نماییم. باشد تا به خواست الهی ملت شایسته‌مان طعم کار وتلاش و رونق اقتصادی را بچشد و به حول و قوه الهی به الگویی ستودنی برای همه ملت‌های عالم بدل شود.

والسلام علیکم و رحمت ا... وبرکاته

ستاد برگزاری مراسم گرامیداشت بیست و پنجمین سالگرد تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی

مهرماه 1396

حرم مطهر حضرت امام راحل بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران