معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور:

تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی

۱۹ مهر ۱۳۹۶ | ۱۶:۰۱ کد خبر : ۳۷۰۴۱ اخبار ستاد
تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی

دکتر حاتمی با حضور در برنامه "گفت و گوی علمی" رادیو گفت و گو با موضوع لزوم نگاه استراتژیک به نظام آموزش عالی حضور یافت و از تربیت نیروی ماهر در دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر حاتمی معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در این برنامه گفت: فلسفه وجودی دانشگاه جامع علمی کاربردی، تربیت نیروی انسانی ماهر برای بخش های مختلف جامعه است. در نظام آموزش عالی ایران، آنچه اهمیت دارد مدرک است زیرا جایگاه اجتماعی افراد و همچنین میزان دستمزد بر اساس مدرک و نه تخصص و مهارت تعریف می شود.

وی با تاکید بر نظامند بودن فعالیت های آموزشی گفت: باید در روند دانشگاه و نظام آموزش عالی به ورودی ها، فرآیند، برون داد و نهایتا پیامدهای آن در جامعه توجه شود. همه این مسائل اهمیت دارند و جایگاه ویژه ای در تضمین کیفیت نظام آموزش عالی کشور دارند.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور ادامه داد: در میان تمام مولفه های نظام آموزش، "مدرس"، جایگاه و نقش ویژه ای در تربیت نیروی انسانی متخصص دارد زیرا هر نوع برنامه درسی با شیوه های مختلف تدوین شود، تا وقتی که یک مدرس ماهر برای اجرای برنامه های درسی حضور نداشته باشد، آن برنامه درسی ابتر خواهد ماند.

دکتر حاتمی با بیان اهمیت نظام جذب استاد و فرآیند به کار گیری متخصصان و مدرسان در نظام آموزش عالی کشور، خاطرنشان کرد: در این زمینه اقدامات جدی خوبی در سال های اخیر انجام شده است اما این کافی نیست زیرا در همه جای دنیا برای جذب مدرسان و اساتید حساسیت های خاصی وجود دارد.

وی با اشاره به اهم فعالیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: ماموریت اصلی این دانشگاه، برای بخش های مختلف جامعه است و عمدتا بنا به تقاضای نهادها و سازمان های مربوطه اقدام به تشکیل کلاس درس می کند. در دانشگاه جامع علمی کاربردی، رشته ها مجوز یک بار پذیرش دارند. وقتی چنین اصلی را بپذیریم، اساسا نمی توانیم هیئت علمی ثابت داشته باشیم.

دکتر حاتمی در پایان گفت:در دانشگاه جامع علمی کاربردی با مهارت آموزی و تربیت نیروی متخصص، فارغ التحصیلان آماده ورود به بازارکار کنیم و اساسا این آموزش کاملا با بازار کار مرتبط است.