تور صنعتی بازدید از شهرک صنعتی اشتهارد

۱۵ آبان ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۹ کد خبر : ۳۷۰۸۲ اخبار واحد استانی
تور صنعتی بازدید از شهرک صنعتی اشتهارد

در راستای عقد تفاهم نامه فی مابین دانشگاه جامع علمی کاربردی و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز تور صنعتی آموزشی جهت استفاده اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان البرز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، این بازدیدها با حضوررئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان البرز، معاونین، اساتید و همکاران سازمان صنعت معدن و تجارت استان البرز برگزار شد و از شرکت تولیدی و بهداشتی ایمان، شرکت چای دبش و شرکت راما پارسیان با هدف شناسایی و رفع مشکلات صنعت بازدید شد.

دکتر سادات حسینی برای بهبود فرآیند تولید نظرات و پیشنهادات قابل تاملی را ارائه کردند که مورد استقبال مدیریت شرکت تولیدی محصولات بهداشتی آرایشی ایمان قرار گرفت.

مهندس رحیمی مدیر عامل شرکت چای دبش نیز در خصوص تکمیل زنجیره تامین شرکت گفت: هیئت مدیره شرکت با توجه به اجرای تصمیم تکمیل زنجیره تامین دومین نوشیدنی پرمصرف جهان، اقدام به تامین و تجهیز کارخانه فرآوری و بسته بندی چای کرده است.

در ادامه دکتر سادات حسینی بیان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه کارآفرین است که با مشاهده ایده های عملیاتی شده، نوآوری های جدید را بوجود می آورد و آماده هر گونه همکاری مشترک می باشد.

در پایان از شرکت راما پارسیان تولید کننده انواع سیم های سیم پیچی، سیمهای لاکی و سیمهای ایزوله پیچی کاغذی در محدوده وسیعی که بخش اعظم نیازهای داخلی کشور را  برآورده می کند،. بازدید شد.