برگزاری کارگاه آموزشی رابطین خبری مراکز آموزش دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان البرز

۱۵ آبان ۱۳۹۶ | ۱۴:۵۲ کد خبر : ۳۷۰۸۳ اخبار واحد استانی

به همت روابط عمومی واحد استان البرز و به میزبانی مرکز آموزش علمی کاربردی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز، کارگاه آموزشی رابطین خبری مراکز آموزش دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان البرز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، این کارگاه یک روزه با تصویب شورای هم اندیشی در راستای توانمندسازی علمی و مهارت رابطین مراکز برگزار شد.

در این کارگاه حمید رضا رضایی مدرس خبره حوزه روابط عمومی، جواد سعیدی مدرس و مدیر گروه عکاسی و محمد صابری سردبیر تحریریه شبکه خبر به تشریح مسائل مربوط به نحوه خبر نویسی، تهیه عکس خبری، عناصر و ارکان خبری، ارزش های خبری هفتگانه خبری و سبک های خبرنویسی پرداختند.

حسن زاده کلالی مدرس رشته روابط عمومی مطالبی در خصوص نقش راهبردی، استراتژیک روابط عمومی، فرصت ها و چالش ها در عصر جدید، انتظارات و ماموریت ها و فعالیت های روابط عمومی بیان داشت، سپس با توزیع پرسشنامه ای به جمع بندی آراء و نقطه نظرات رابطین پرداخت.