تمدید سوگواره"رحمت واسعه" و مسابقه کتابخوانی "انسان ۲۵۰ ساله"

۱۱ آذر ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۷ کد خبر : ۳۷۲۰۳ اخبار ستاد

معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دانشگاه جامع علمی کاربردی از تمدید سوگواره"رحمت واسعه" و همچنین مسابقه کتابخوانی "انسان 250 ساله"خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، حجت­الاسلام والمسلمین وحید بلندی معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در این دانشگاه از تمدید مسابقه "انسان 250 ساله" و همچنین سوگواره "رحمت واسعه"خبر داد.

وی در این خصوص گفت: با توجه به استقبال دانشگاهیان و علی­الخصوص دانشجویان مهلت ارسال آثار به دبیرخانه سوگواره تا 16 آذر و همچنین شرکت در مسابقه کتابخوانی تا 20 آذر ماه تمدید شده است. لازم بذکر است شرکت در این مسابقه برای کلیه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی در سراسر کشور امکان پذیر می باشد.

ایشان در ادامه افزود: علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به کانال @jameplus مراجعه فرمایند.