رونمایی از چند محصول فناورانه دانشگاه جامع علمی کاربردی در هجدهمین جشنواره و نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی استان چهارمحال و بختیاری

۱۲ آذر ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۶ کد خبر : ۳۷۲۱۶ اخبار واحد استانی

دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان چهارمحال و بختیاری در هجدهمین جشنواره و نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی استان چهارمحال و بختیاری حضور پیدا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی،  در هجدهمین جشنواره و نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی استان چهارمحال و بختیاری با حضور مقامات استانی در شهرکرد افتتاح شد.

در این نمایشگاه،  فناوران و پژوهشگران استان چهارمحال و بختیاری در 45 غرفه دستاوردهای پژوهشی خود را به نمایش گذاشتند که 23غرفه مربوط به شرکت‌های دانش بنیان، 22 غرفه مربوط به دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی است.

سلیمانی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری چهارمحال و بختیاری در این نمایشگاه از دستاوردهای دانشجویان و اساتید مراکز آموزش عالی علمی کاربردی،  در غرفه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بازدید کرد.

ایشان ضمن ابراز خرسندی از دستاوردهای جدید دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: همه ی دانشگاه ها باید بگونه ای کاربردی ، کارآفرین  و مهارت محور باشند.

گفتنی است از پنج محصول فناور در زمینه‌های آب، فناوری،ICT،IT و نرم افزار رونمایی شد.