انعقاد تفاهم نامه بین دانشگاه جامع علمی کاربردی و سازمان بسیج علمی پژوهشی استان البرز

۱۲ آذر ۱۳۹۶ | ۰۹:۱۰ کد خبر : ۳۷۲۱۷ اخبار واحد استانی

به مناسبت هفته پژوهش و فناوری و هفته بسیج، تفاهم نامه ای بین دانشگاه جامع علمی کاربردی و سازمان بسیج علمی پژوهشی استان البرز منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر سادات حسینی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز در نشست خبری با بسیج علمی پژوهشی استان البرز، به مناسبت هفته پژوهش و فناوری و هفته بسیج اظهار داشت: ایجاد تکنولوژی های جدید از اقدامات دانشگاه جامع علمی کاربردی است.

دکتر سادات حسینی با تاکید بر ارتباط موثر بین دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز و سازمان بسیج علمی پژوهشی استان البرز گفت: دانشجویان این دانشگاه بدون استفاده از هزینه دولتی به صورت بسیجی وار به دستاوردهای علمی زیادی رسیده اند و کار آفرین هستند.

وی با اشاره به گرامیداشت هفته بسیج گفت: همزمان با تاسیس بسیج اساتید، مقرر شد تا اساتید و دانشجویان با هم افزایی یکدیگر مشکلات مملکت را کم و برطرف کنند و اساس کار بسیج اساتید همین است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز خاطر نشان کرد: بسیج باید راه را پیدا کند تا زمانی که ما به فناوری رسیدیم بتوانیم به فروش برسانیم بنابراین ما میتوانیم استارت آپ هایی را که مورد نیاز سپاه و بسیج است در اینجا برگزار کنیم و خروجی آنها را با همکاری هم انجام دهیم.

وی با اشاره به مشکل بیکاری در کشور گفت: ما باید با فراهم کردن شرایط، شغل ایجاد کنیم تا جوانان ما بتوانند با درآمدزایی هزینه های خود را تامین کنند.

لازم به یادآوری است نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری مشتمل بر 30 غرفه بوده و از 558 طرح علمی کابردی رونمایی شد.
در پایان این نشست تفاهم نامه ای بین دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز و سازمان بسیج علمی پژوهشی استان البرز به امضاء طرفین رسید.