برگزاری همایش دانشجویی سفره امام مهربانی

۱۲ آذر ۱۳۹۶ | ۱۳:۴۸ کد خبر : ۳۷۲۲۴ اخبار واحد استانی
تعداد بازدید:۱۵۵

نخستین همایش دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی با عنوان سفره امام مهربانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، با حضور مدیرکل محیط زیست، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، رئیس، روسای مراکز آموزشی، اساتید، کارکنان و دانشجویان رشته آشپزی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی نخستین دوره مسابقه غذاهای نذری و سنتی به میزبانی مرکز آموزش عالی علمی کاربردی هتل درویشی با ارائه 150 اثر در سه رشته تخصصی در سالن همایش های هتل مجلل درویشی استان خراسان رضوی برگزار شد.

خانم دکتر فریبرزی رئیس دفتر کارآفرینی و انوشه رئیس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی هتل درویشی ضمن اشاره به کارآفرینی در صنعت غذا و آشپزی ، حمایت خود را از فعالیت های انجمن علمی- دانشجویی گروه آشپزی و شیرینی پزی اعلام کردند.

دکتر حسینی مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری نیز حمایت استانداری از برگزاری چنین همایش هایی که سبب ایجاد نشاط و پویایی در جامعه می شود را اعلام کرد.

در پایان این همایش به نفرات برتر هر رشته با اهدای لوح تقدیر تجلیل بعمل آمد.


نظر شما :