دکتر محمدحسین امید در جمع دبیران ستاد شاهد و ایثارگر گفت:

تضمین آینده شغلی فرزندان شاهد و ایثارگر با هدایت تحصیلی در رشته های مهارتی خواهد بود

۱۶ آذر ۱۳۹۶ | ۱۰:۱۰ کد خبر : ۳۷۲۴۸ اخبار ستاد

دکتر محمدحسین امید از تضمین آینده شغلی فرزندان شاهد و ایثارگر در آموزش رشته های مهارتی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، با حضور دکتر محمد حسین امید رئیس، دکتر پیش بین سرپرست اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه جامع علمی کاربردی و مسئولین بنیاد شهید و امور ایثارگران گردهمایی دبیران ستاد شاهد و ایثارگر واحدهای استانی برگزار شد.

سرپرست اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص شهریه معوقه دانشجویان شاهد و ایثارگر گفت: این مهم باید در اولویت کار قرار گیرد.

سپس فقیه مدیر کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن اشاره به تفاهم نامه اخیر دانشگاه جامع علمی کاربردی و بنیاد شهید در خصوص تبادل اطلاعات مالی و آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر، تحقق و اجرای موفق این طرح ملی را در گرو همکاری هر دو مجموعه عنوان کرد.

همچنین دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور بیان کرد: برای پیاده سازی و تحقق آموزش های مهارتی، این دانشگاه و بنیاد شهید و امورایثارگران باید در هدایت تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر در رشته های مهارتی تلاش کرده تا در آینده بتوانند ایجاد شغل و کارآفرینی کنند.

ایشان خطاب به دبیران ستاد شاهد و ایثارگر واحدهای استانی گفت: در هدایت تحصیلی فرزندان شاهد و ایثارگر همچون فرزندان خودتان دغدغه داشته باشید و تمام تلاش خود را برای تضمین آینده شغلی این عزیزان انجام دهید.

در پایان این گردهمایی مدعوین در خصوص مسایل مربوطه به پرسش و پاسخ پرداختند و همچنین از دبیران برگزیده نیز تقدیر بعمل آمد.