انعقاد قرارداد انتقال فناوری پهباد سمپاش دانشگاه جامع علمی کاربردی و سازمان تحقیقات و آموزش و ترویج کشاورزی

۰۶ دی ۱۳۹۶ | ۱۱:۲۴ کد : ۳۷۴۴۰ اخبار واحدهای استانی

قرارداد انتقال فناوری پهباد سمپاش، میان دانشگاه جامع علمی کاربردی مرکز کیاکلا و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران به امضاء رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در هجدهمین نمایشگاه دستاورد­های پژوهش، فناوری و فن بازار، دستگاه پهباد سمپاش که می­تواند عملیات نجات غریق را نیز به عهده گیرد توسط وزیر علوم، تحقیقات و فناوری رونمایی و مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت.

این دستگاه که توسط مرکز آموزش علمی ­کاربردی سرای کیفیت اندیشیان نوآور بابل (کیاکلا) دانشگاه جامع علمی­ کاربردی طراحی و ساخته شد، قادر است موقعیت مصدوم را شناسایی کرده و با ارسال بویه یا حلقه نجات بالای سر مصدوم، حلقه را به سمت مصدوم پرتاپ کرده و کمک می­کند تا رسیدن نیروی امداد، روی سطح آب باقی بماند. همچنین این وسیله در صنعت کشاورزی نیز به عنوان سمپاش به کار می­رود.