قهرمانی تیم کاراته دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین

۰۸ دی ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۷ کد خبر : ۳۷۴۴۷ اخبار واحدهای استانی

تیم کاراته دانشجویان پسر واحد استانی قزوین که به نمایندگی از دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در مسابقات ورزشی منطقه چهار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شرکت کرده بود مقتدرانه و با کسب سه مدال طلا، یک نقره و یک برنز موفق به کسب عنوان قهرمانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، این مسابقات از 30 آذرماه به مدت 2 روز و به میزبانی دانشگاه قم برگزار شد که ابراهیم صمصامی و علیرضا غلامی آقابابایی دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی ورزش و جوانان استان قزوین در اوزان 84- و 84+ کیلوگرم و رضا صدیقی دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی نیرومحرکه قزوین در وزن منهای 60 کیلوگرم با پشت سر گذاشتن رقبا مدال طلا کسب کردند.

همچنین مسعود عباسی شهرستانکی دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی ورزش و جوانان استان قزوین با کسب مدال نقره عنوان دومی این دوره از مسابقات را از آن خود کرد. در مسابقات کاتا نیز ابراهیم صمصامی موفق به کسب عنوان سومی شد.

تیم کاراته دانشجویان با کسب این موفقیت به نمایندگی از دانشگاه جامع علمی کاربردی و از منطقه چهار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جواز حضور در چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور را بدست آورد.