برگزاری نخستین جلسه هماهنگی کمیسیون مدیریت و خدمات اجتماعی هیأت ممیزه دانشگاه جامع علمی کاربردی

۱۹ دی ۱۳۹۶ | ۱۲:۰۴ کد : ۳۷۵۸۸ اخبار ستاد
نخستین جلسه هماهنگی کمیسیون مدیریت و خدمات اجتماعی هیأت ممیزه دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، با حضور دکتر اخوان معاون آموزشی، دکتر صدری رئیس کمیسیون مدیریت و خدمات اجتماعی، دکتر باقری مدیر مرکز امور مدرسان و اعضای کمیته های علمی تخصصی ذیربط در نخستین جلسه هماهنگی کمیسیون مدیریت و خدمات اجتماعی هیأت ممیزه دانشگاه جامع علمی کاربردی با مأموریت ها و برنامه های کمیته های علمی تخصصی آشنا شدند.

گفتنی است کمیته های علمی تخصصی کمیسیون مدیریت و خدمات اجتماعی هیأت ممیزه دانشگاه جامع علمی کاربردی مشتمل بر 60 نفر از متخصصان حوزه های شغلی 30 گانه ذیربط در چارچوب ساختار خوشه های شغلی career clusters)) و مسیرهای شغلی (career pathways) می باشند.

دکتر اخوان در خصوص تفاوت هیأت ممیزه دانشگاه جامع علمی کاربردی با سایر دانشگاهها گفت: در این دانشگاه فعالیت عمده هیأت ممیزه معطوف به شناسایی و بررسی صلاحیت مدرسان خبره/ تجربی است.

وی ضمن اشاره به بخشنامه اخیر هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: مقرر است بر اساس این بخشنامه بررسی صلاحیت عمومی و علمی مدرسان حق التدریس دانشگاه از طریق هیأت اجرائی جذب دانشگاه انجام شود.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی به آئین نامه ارتقاء، ترفیع و افزایش حق التدریس مدرسان اشاره کرد و گفت: با همکاری مدرسان خبره مهارتی 16 درصد سهم دانشجوئی آموزش های مهارتی بر اساس پیش بینی برنامه ششم توسعه کشور به 30 درصد ارتقا یابد.

دکتر باقری با تاکید بر اهمیت بکارگیری مدرسان خبره و تجربی در رشته های علمی کاربردی و متناظر در سطح آموزش عالی به ارائه تعاریف مدرس خبره و تجربی و روند بررسی درخواست متقاضیان تدریس در کمیته های علمی تخصصی و هیأت ممیزه دانشگاه پرداخت.

مدیر مرکز امور مدرسان بر اهمیت طراحی و اجراء دوره های تربیت مدرس تاکید کرد و گفت: هدف گذاری دانشگاه در چارچوب سند راهبردی آن است تا سهم مدرسان خبره/تجربی از 1/4 درصد فعلی به 10 درصد در افق 5 ساله افزایش یابد.

در پایان دکتر صدری رئیس کمیسیون مدیریت و خدمات اجتماعی ضمن تشکر از برگزاری این جلسه و حضور اعضا، ابراز امیدواری کرد که کمیته های علمی تخصصی این کمیسیون نقشی مؤثر در پیشبرد اهداف آموزش­های مهارتی و ارتقاء سطح کیفی این آموزش ها ایفا نماید.