رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت:

اساسنامه به نفع مراکز است و برای مراکز هویت حقوقی ایجاد می‌کند.

۲۰ دی ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۱ کد خبر : ۳۷۵۹۴ اخبار ستاد
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور اعلام کرد: با توجه به اینکه مراکز علمی‌کاربردی تاکنون اساسنامه نداشتند بنابراین با تدوین اساسنامه، شناسنامه‌دار می‌شوند تا بتوانند از تسهیلات مختلف استفاده کرده و رسمیت داشته باشند.

دکتر محمدحسین امید در رابطه با اعتراض برخی مراکز این دانشگاه به تدوین اساسنامه گفت: اساسنامه، حرکت مراکز در چارچوب قانون را مشخص می‌کند، متاسفانه مراکزی هستند که قانون را دور زده‌اند و به آن اعتراض دارند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور اعلام کرد: با توجه به اینکه مراکز علمی‌کاربردی تاکنون اساسنامه نداشتند بنابراین با تدوین اساسنامه،  شناسنامه‌دار می‌شوند تا بتوانند از تسهیلات مختلف استفاده کرده و رسمیت داشته باشند.

در حال حاضر در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به جز مراکز علمی کاربردی هیچ مجموعه آموزش عالی دیگری نیست که اساسنامه نداشته باشد.اساسنامه‌ها نیز براساس نظر متقاضیان تدوین نمی‌شود بلکه براساس نظر دستگاه مجوزدهنده تدوین می‌شود و اساسنامه علمی کاربردی نیز به همین صورت است که مصوب شورای عالی گسترش آموزش عالی است.

دکتر محمدحسین امید در خصوص تدوین اساسنامه اظهار داشت:  شورای گسترش اساسنامه را به ما ابلاغ کرده که ما باید آن را به واحدها ارائه دهیم تا آنهایی که مایل هستند آن را تکمیل کنند، بنابراین اساسنامه مصوبه شورای گسترش و ابلاغ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و واحدها الزامی برای آن ندارند ولی واحدهایی که اساسنامه داشته باشند، می‌توانند امور اقتصادی‌شان را بهتر پیش ببرند.

وی در ادامه افزود: مجلس هیچ قانونی در زمینه مراکز علمی کاربردی ندارد،‌ ما یک اساسنامه از شورای گسترش داریم و اسناد بالادستی ما قانون برنامه ششم توسعه، قوانین شورای عالی انقلاب فرهنگی و قوانین مصوب شورای گسترش است. وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مصوب شورای گسترش را به ما ابلاغ کرده و ما براساس همان عمل می‌کنیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور ضمن بیان استقبال بیش از دو سوم مراکز از تدوین اساسنامه گفت: کمتر از یک سوم با اساسنامه مشکل دارند، از حدود 300 مرکز، بیش از 200 مرکز اطلاعات خود را کامل کردند ولی تعدادی از مراکز فکر می کنند که کار مراکز علمی کاربردی یک کار اقتصادی است. در حالی که این چنین نیست و ما نمی توانیم به عنوان یک مرکز اقتصادی با آنها رفتار کنیم.