​آغاز آزمون‌ پایان پودمان­های آموزشی دوره­ های علمی کاربردی به شیوه آموزش­های خاص نیم سال اول ۹۷-۱۳۹۶

۲۷ دی ۱۳۹۶ | ۱۰:۲۷ کد خبر : ۳۷۵۹۹ اخبار ستاد

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از آغاز آزمون‌ پایان پودمان­های آموزشی دوره ­های علمی کاربردی به شیوه آموزش­های خاص نیم سال اول 97-1396 از 21 دی ماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، آزمون‌های پایانی 46 پودمان آموزشی با تعداد 3338 دانشجو ، مختص 5 رشته تحصیلی کاردانی امور دهیاری و شوراها، کاردانی مدیریت خانواده، کاردانی مدیریت کسب و کار، کاردانی مترجمی عمومی زبان انگلیسی و کارشناسی مدیریت خانواده ازروز پنج­شنبه مورخ 96/10/21 مطابق برنامه و دستورالعمل زمانی اعلام شده در 31 استان کشور به طور همزمان آغاز و در تاریخ 96/11/6 پایان خواهد یافت.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی با تاکید بر نظارت دقیق بر اجرای صحیح آزمون‌های مذکور گفت: محل برگزاری آزمون‌ها به صورت متمرکز در تمامی استان‌ها در یک حوزه امتحانی تجمیع شده و تیمی متشکل از مدیر کل دفتر سنجش و آزمون و کارشناسان واحدهای استانی از حوزه‌های امتحانی بازدید خواهند کرد . همچنین برای افزایش ضریب امنیتی و در راستای برون سپاری، بخشی از فعالیت‌های آزمون شامل: چاپ، تکثیر، بسته بندی و ارسال سوالات توسط سازمان سنجش آموزش کشور انجام شده است.

دکتر حاتمی از بازبینی 8865 سئوال امتحانی مربوط به 46 پودمان آموزشی و 197 عنوان درسی خبر داد.