انتصاب مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران و البرز

۲۴ دی ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۶ کد خبر : ۳۷۶۱۸ اخبار واحدهای استانی
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه جامع علمی کاربردی در منطقه یک استان تهران و البرز منتصب شد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز، با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر موسوی مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی، حجت الاسلام و المسلمین رزاقی مسئول نهاد مقام معظم رهبری و دکتر سادات حسینی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز جلسه معارفه حجت الاسلام و المسلمین رمضانی به عنوان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری منطقه یک در سازمان مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز برگزار شد.

حجت الاسلام رزاقی با تفسیر آیه 102 سوره آل عمران با موضوع رعایت حد عالی تقوا، وظیفه نهاد نمایندگی رهبری و علمای حاضر در دانشگاه ها را طی این مسیر دانست و به تشریح ساختار جدید عملکردی نهاد نمایندگی رهبری در مناطق نه گانه، بر ضرورت پیگیری مجموعه امور تکلیفی نهاد تاکید شد.

در پایان ضمن تقدیر از مجموعه زحمات خالصانه حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی به عنوان رابط فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز، حکم مسئولیت حجت الاسلام و المسلمین رمضانی نیز تقدیم شد.