استقرار سامانه آموزشی "هم آوا" در دانشگاه جامع علمی کاربردی

۲۷ دی ۱۳۹۶ | ۱۰:۲۷ کد خبر : ۳۷۶۱۹ اخبار ستاد

با استقرار بخش­های اصلی سامانه "هم آوا" مطابق تقویم دانشگاه جامع علمی کاربردی، تقریبا تمامی فرآیند­های آموزشی بر بستر فناوری اطلاعات و با استفاده از امکانات موجود فراهم شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، مهندس بهروز غلامپور، مدیر­کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات با گفت: با تغییر و انتقال اطلاعات از "سامانه سجاد" به سامانه "هم آوا"  مشکلات عمده موجود در سامانه آموزش قبلی، رفع شده و تمام زیر سیستم­های اصلی درگیر با مسائل آموزشی دانشگاه شامل زیر سیستم ثبت­نام، انتخاب واحد، انتقال، مهمان، انتقال توام با تغییر رشته، تغییر رشته، مدیریت اطلاعات دانشجویان، مدیریت اطلاعات پایه دانشگاه، دانش آموختگان و از همه مهمتر زیر سیستم شهریه باعث افزایش چشمگیر رضایتمندی در استانها، مراکز و دانشجویان شده است.

مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات در ادامه گفت: ارتقاء و جابجایی در زمان اندک همواره با مشکلاتی همراه است که با تقویت زیرساخت شبکه و منابع پردازشی و بهینه سازی، به مقدار قابل توجهی از این مشکلات کاسته شده است.

وی در خاتمه اظهار داشت: امیدواریم با تکمیل و بومی­سازی این سامانه در ترم آینده شاهد فرآیند ثبت­نام، انتخاب واحد و سایر خدمات آموزشی باشیم.