برگزاری نشست مشترک دانشگاه جامع علمی کاربردی و آموزش و پرورش استان مرکزی

۱۲ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۸:۰۰ کد : ۳۷۷۹۱ اخبار واحدهای استانی

نشست مشترک دانشگاه جامع علمی کاربردی و آموزش و پرورش استان مرکزی در راستای معرفی نظام آموزش عالی مهارتی برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، با حضور مسئولین نظارت و ارزیابی، روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، معاون آموزش متوسطه و مسئول فنی و حرفه ای آموزش و پرورش و تعدادی از همکاران مراکز آموزش علمی کاربردی استان مرکزی و در راستای معرفی نظام آموزش عالی مهارتی نشست مشترک دانشگاه جامع علمی کاربردی و آموزش و پرورش استان مرکزی برگزار شد.

در این نشست مقرر شد با انعقاد تفاهم نامه همکاری فی مابین ریاست دانشگاه و مدیرکل آموزش و پرورش و به منظور معرفی دانشگاه جامع علمی کاربردی به دانش آموزان و هنرجویان، همایشی با حضور مدیران و مشاورین هنرستان ها و رؤسا و مسئولین مراکز آموزش علمی کاربردی در شهر اراک برگزار شود.