برگزاری نشست رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی و مدیر عامل ایرالکو

۱۴ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۸:۰۰ کد خبر : ۳۷۷۹۲ اخبار واحدهای استانی

در راستای ارتباط بهینه بین صنعت و دانشگاه، نشست صمیمی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی و مدیر عامل ایرالکو برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، با حضور مهدی ثقفی مدیر عامل شرکت ایرالکو، دکتر ذوالانواری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی و به منظور بررسی وضعیت مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت آلومینیوم ایران و گسترش همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی و این شرکت نشست صمیمی در اتاق مدیر عامل ایرالکو برگزار شد.

در این نشست دکتر ذوالانواری ضمن اشاره به آموزش دوره های مهارتی گفت: مصداق واقعی اصل 44 قانون اساسی، دانشگاه جامع علمی کاربردی است. این دانشگاه با استفاده از ظرفیت های موجود در بخش خصوصی و با نیازسنجی جامعه، بخشنامه ها و دستورالعمل های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نسبت به تدوین سرفصل شغلی و ایجاد مراکز آموزشی اقدام می کند.

وی دانشگاه جامع علمی کاربردی را از دانشگاه های بروز دنیا معرفی کرد و اظهار داشت: با توجه به مهارتی بودن رشته های دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانش آموختگان این دانشگاه با گذراندن بیش از 480 ساعت دروس عملی در مراکز آموزشی که همجوار در محیط کارگاهی می باشد، افرادی ماهر و متخصص هستند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی عنوان کرد: تقویت رشته های تخصصی مورد نیاز جامعه و حذف رشته های کم اهمیت تر در راستای بهبود وضعیت آموزش عالی در برنامه کاری این دانشگاه قرار دارد و مراکزی که با این شرایط نتوانند فعالیت کنند مجوز آنها جهت ادامه فعالیت لغو خواهد شد.

دکتر ذوالانواری در ادامه گفت: تأسیس مرکزآموزش علمی کاربردی بین­المللی از جهات مختلف مانند انتقال دانش، توسعه فرهنگ و صدور فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی موجب پیشرفت جامعه است.

وی در پایان گفت: امیدواریم با حضور و پشتیبانی مدیر عامل شرکت ایرالکو و تخصصی بودن رشته های موجود  در مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت آلومینیوم ایران، بتوان در آینده از جایگاه ویژه­ای در بین مراکز آموزشی کشور برخوردار باشیم.

مهدی ثقفی نیز با اشاره به شرایط و جایگاه توسعه صنعت در استان مرکزی، گسترش همکاری بین دانشگاه و صنعت را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: آموزش، یک سرمایه گذاری و لازمه آن فرهنگ سازی است که با مراودات فرهنگی و تبادل دانش با آموزش میسر می­شود و راه اندازی مراکز بین­المللی می­تواند در معرفی فرهنگ ایرانی اسلامی به کشورهای دیگر کمک چشمگیری داشته باشد.

مدیر عامل شرکت ایرالکو همچنین با موثر دانستن آموزشهای مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: این نوع آموزشها باعث بالارفتن مهارت های فردی می شود و احتیاج صنایع به نیروی انسانی ماهر را برطرف می کند که برای پیشبرد صنایع در ایران به انسانهای ماهر نیاز خواهیم داشت و آموزشهای مهارتی دانشگاه می تواند این نیاز را رفع کند.

این نشست با ارائه گزارشی از روند فعالیت مرکز آموزش علمی کاربردی آلومینیوم ایران توسط رئیس مرکز و اعلام آمادگی دانشگاه و شرکت ایرالکو در جهت تقویت و همکاری مشترک دو طرف به پایان رسید.