برگزاری اولین همایش جایگاه آموزشهای مهارتی بسیج اقتصاد مقاومتی در استان مازندران

۱۶ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۵:۵۷ کد : ۳۷۸۶۹ اخبار واحدهای استانی

همزمان با ایام مبارک دهه فجر، اولین همایش جایگاه آموزشهای مهارتی در بسیج اقتصاد مقاومتی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، اولین همایش جایگاه آموزشهای مهارتی در بسیج اقتصاد مقاومتی با محوریت کسب وکارهای کوچک در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران و با همکاری سازمان بسیج اساتید استان مازندران برگزار خواهد شد.

در این همایش محصولات فناورانه و دستاوردهای دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران در نمایشگاهی در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.

همچنین مجموعه کارگاههای آموزشی در حوزه های اصول و مبانی اقتصاد مقاومتی، کسب و کارهای اینترنتی، کسب و کارهای حوزه گردشگری و کسب و کارهای روستایی در حاشیه این جشنواره برای علاقمندان در نظر گرفته شده است.

گفتنی است این جشنواره 17 بهمن ماه سالجاری و به مدت یک روز در محل مرکز علمی  کاربردی میزبان (بابلسر) برگزار می شود.