افتتاح اولین نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه

۱۶ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۵:۵۹ کد : ۳۷۸۷۰ اخبار واحدهای استانی

اولین نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه افتتاح شد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه، با حضور مهندس رحیمی معاون استاندار کرمانشاه، دکتر رادملکشاهی رئیس و روسای مراکزآموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه اولین نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه به منظور توسعه کارآفرینی و اشتغال افتتاح شد.

مهندس رحیمی ضمن بازدید از غرفه های این نمایشگاه، در جریان فعالیتهای پژوهشی، اختراعات و ابتکارات مدرسان، دانشجویان و کارآفرینان مراکز علمی کاربردی استان کرمانشاه قرار گرفت.

دکتر رادملکشاهی گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی یک دانشگاه نسل سوم و کارآفرین است و ماموریت آن نیز توجه به اجرای اقتصاد مقاومتی و تولید و اشتغال می باشد.

وی با اشاره به محدود بودن ظرفیت اشتغال در دستگاه های دولتی گفت: باید دانشجویان و دانش آموختگان را به سمت کارآفرینی سوق داده و کسب و کار خانگی که یکی از اصول اقتصاد مقاومتی است را عملیاتی کرد.

همچنین رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه ازمحورهای این نمایشگاه، ارائه مشاوره با حضوراساتید برجسته کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار در زمینه‌های صنعت، هنر، خدمات اجتماعی و کشاورزی خبر داد.

گفتنی است رنجبر فرمانداراستان کرمانشاه نیز از دستاوردها و توانمندیهای مراکز علمی کاربردی استان کرمانشاه در این نمایشگاه بازدید کرد.