اعلام زمان برگزاری مسابقات قهرمان کشوری دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان

۱۷ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۶:۱۱ کد : ۳۷۸۸۷ اخبار واحدهای استانی

زمان برگزاری مسابقات قهرمان کشوری دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، زمان برگزاری مسابقات قهرمان کشوری در دو رشته والیبال ساحلی آقایان و تیراندازی بانوان اعلام شد.

سیدابوالفضل تجلی مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن اعلام این خبر افزود: پس از دریافت اعلام آمادگی اولیه از استانها و بازدیدهای انجام شده از محل اسکان و امکانات ورزشی مربوط در شهر میزبان (چابهار)، زمان دقیق آغاز مسابقات قهرمان کشوری از 8 اسفندماه لغایت 12 اسفندماه سال جاری تعیین شد.

مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به استقبال واحدهای استانی از این برنامه فرهنگی ورزشی گفت: هم اکنون درحال دریافت اعلام آمادگی قطعی استانها هستیم تا بتوانیم برآورد دقیقتری از میزان مشارکت استانها بدست آوریم.

وی گفت: این دوره از مسابقات می تواند جوانه های نشاط، سلامتی و افزایش علاقه­مندی به ورزش را در قشر جوان بپروراند، طبعاً این مهم با عنایت ویژه ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی امکان پذیر شده است.