دیدار رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یزد با نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد

۱۸ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۶ کد : ۳۷۹۰۰ اخبار واحدهای استانی

به مناسبت فرارسیدن ایام مبارک دهه فجر، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یزد با نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد دیدار کرد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یزد، دکتر محمد صالح احمدی رئیس و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یزد با آیت الله ناصری نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد دیدار کردند.

در این دیدار دکتر محمد صالح احمدی ضمن تبریک فرارسیدن دهه مبارک فجر گفت: رسیدن به مرز چهل سالگی برای هر فرد یا مجموعه یا نهادی یعنی رسیدن به سن پختگی و بلوغ کامل از هر نظر  بنابراین انقلاب اسلامی ایران به مرز بلوغ رسیده است و باید همزمان با برگزاری جشن  سی و نهمین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی یک بازنگری و تجدید نظر در حوزه دانشگاهی انجام دهیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یزد بیان کرد: باید به رشته های مهارتی و کاربردی از جمله که نیازهای بازار کار و جامعه می باشد، توجه بیشتری شود.

محمد صالح احمدی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی با توجه به رسالتی که دارد در این زمینه توانسته اقدامات موثری را انجام دهد و خوشبختانه دانش آموختگان این دانشگاه دارای مهارت های مورد نیاز بازار کار را دارا بوده و به راحتی جذب بازار کار می شوند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد:  به منظور ارتقاء کیفیت آموزش در دانشگاه جامع علمی کاربردی و بهره گیری از مرسان توانمند و ماهر با تشکیل  24 کارگروه تخصصی و انجام بازبینی عملکرد مدرسان تاکنون صلاحیت علمی بیش از 150 نفر از مدرسان این دانشگاه مورد بررسی قرار گرفته است و این روند با جدیت ادامه دارد.

محمد صالح احمدی خاطر نشان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی یک واحد نظارتی است و بازدید های نظارتی با جدیت هرچه تمام پیگیری می شود که این امر باعث افزایش کیفیت آموزش و برخورداری سطح مهارتی بالای دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی شده است.