برگزاری مناظرات دانشجویی مراکز آموزش علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری

۱۸ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۴:۵۳ کد : ۳۷۹۰۱ اخبار واحدهای استانی

نخستین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی ویژه دانشجویان مراکز آموزش علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری با همکاری و مشارکت جهاد دانشگاهی این استان برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری، فرید براتی در آیین افتتاحیه نخستین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی دانشگاه‌های علمی کاربردی استان که به میزبانی جهاد دانشگاهی برگزار شد، از عملیاتی شدن باشگاه دانشجویان علمی کاربردی با هدف اعتبار بخشی به نهادها و تشکل های دانشجویی این دانشگاه خبر داد و تصریح کرد: تعدادی از دانشجویان عضو هیئت موسس این باشگاه شدند که خوشبختانه مورد حمایت ستاد مرکزی دانشگاه قرار گرفتند و تامین مالی این باشگاه از طریق دفتر مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی صورت می‌گیرد.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری با اشاره به وجود 500 مدرس در دانشگاه علمی و کاربردی، گفت: دراین دانشگاه حدود پنج تا شش هزار نفر دانشجو مشغول به تحصیل هستند.

وی با اشاره به اینکه شورای هماهنگی کانون‌های دانشگاه علمی کاربردی راه‌اندازی شده است، تصریح کرد: لازم است این کانون‌ها در مراکز مختلف دانشگاه راه‌اندازی شوند.

براتی به لزوم تصمیم‌گیری‌ بر مبنای خرد جمعی اشاره کرد و با یادآوری فراز و نشیب‌های جنبش‌ دانشجویی در ایران بعد از انقلاب اسلامی و تاثیراتی که این جنبش در مقاطع مختلف داشته است، افزود: نهادهای مناظرات دانشجویی و کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها با هدف بهره مندی از خرد جمعی ایجاد شده اند و با استفاده از این نهادها، دانشجویان و دانشگاه‌ها می توانند با ورود به مباحث مختلف، مسائل جامعه را مورد نقد قرار دهند.

براتی با اشاره به واگذاری مسئولیت اجرای مناظرات دانشجویی به جهاددانشگاهی، تصریح کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان یکی از سرمایه‌های انقلاب، دارای آثار و برکات بسیاری برای نظام بوده است.

وی با اشاره به اینکه به مناظرات دانشجویی به مثابه یک نهاد حزبی نگاه می‌شود، گفت: در این نهاد می‌توان روی موضوعات مختلفی بحث کرد و مباحث مورد نقد و نظر فنی قرار گیرند که خروجی این مناظرات به خرد جمعی منتج می‌شود.

براتی از راه اندازی مرکز توسعه کارآفرینی در دانشگاه علمی کاربردی استان و تهیه راهبردهای این مرکز خبر داد و خاطرنشان کرد: امید است این مرکز طی دهه فجر افتتاح شود.

براتی با اشاره به اینکه موضوع مناظرات این دوره اشتغال و مهارت است، گفت: دانشگاه علمی و کاربردی تنها متولی آموزش مهارتی در کشور است.

وی با بیان اینکه موضوع مناظره با مباحث استان انطباق کامل دارد، ادامه داد: در توسعه کلان استان دارای خلاء هایی هستیم که پیشنهاد می‌شود مناظراتی در این خصوص برگزار شود.

براتی خاطرنشان کرد: در صورتی که مسئله توسعه استان با ورود سرمایه‌گذار حل شود قطعاً 50 درصد از مسئله بیکاری حل خواهد شد و مابقی به فراگرفتن مهارت بستگی دارد.

لازم به ذکر است، نخستین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی با حضور هشت تیم مناظره کننده از مراکز علمی و کاربردی استان چهارم و پنجم بهمن ماه برگزار می‌شود که داوری و اجرای این مسابقات به عهده جهاد دانشگاهی استان بوده که در نهایت یک تیم به عنوان نماینده به مرحله کشوری این مسابقات دهه فجر امسال، اعزام خواهد شد.