برگزاری چهارمین کنگره ملی آموزش­های عالی مهارت، فناوری و اشتغال

۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۶:۱۴ کد : ۳۷۹۷۱ اخبار ستاد

چهارمین کنگره ملی آموزش عالی مهارت، فناوری و اشتغال، فردا با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح می­ شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، چهارمین کنگره ملی آموزش عالی مهارت، فناوری و اشتغال، 24 و 25 بهمن ماه 96 با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رؤسای دانشگاه ها و استادان حوزه آموزش های مهارتی کشور به مدت 2 روز در دانشگاه تهران افتتاح می­شود.

در این کنگره ضمن تقدیر از پژوهشگران برتر، کارگاه­های آموزشی با حضور اساتید برجسته در تالار علامه امینی دانشگاه تهران (واقع در ساختمان کتابخانه مرکزی) و دیگر سالن ­های آن مجموعه برگزار می ­شود.

مدیرکل دفتر همکاری­­های علمی و بین­ المللی دانشگاه جامع علمی­ کاربردی از حضور پروفسور ویلدینگ (Prof.Wilding) استاد دانشگاه مانهایم آلمان در این کنگره خبر داد.

دکتر دلاور همچنین در ادامه افزود: پروفسور ویلدینگ استاد دانشگاه مانهایم آلمان فردی برجسته و صاحبنظر در حوزه فناوری الکترونیک و آموزش ­های آکادمیک مهارتی می باشد که به ارائه سخنرانی و برگزاری کارگاه آموزشی " آموزش عالی مهارتی در کشور آلمان " می پردازد.