انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی با مرکز نشر دانشگاهی در تهیه کتب درسی

۲۵ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۵:۵۸ کد : ۳۸۰۰۵ اخبار ستاد

دانشگاه جامع علمی کاربردی و مرکز نشر دانشگاهی با هدف تدوین متون آموزشی تفاهم نامه همکاری منعقد کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه جامع علمی کاربردی و سرپرست مرکز نشر دانشگاهی با هدف اجرای مطالعات مشترک، تالیف کتاب های درسی پایه، تالیف کتاب های آموزش مهارتی، تدوین ادبیات مهارتی و برگزاری سمینارهای مشترک امضاء شد.

دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور درباره این تفاهم نامه گفت: این دانشگاه طی سال های گذشته در حوزه نشر فعال نبوده است و مدرسان براساس علایق خود جزواتی را تدوین کرده اند.

وی افزود: با امضاء این تفاهم نامه برنامه داریم کتاب های مربوط به دروس مهارتی را در رشته های مختلف تدوین کنیم.