برگزاری دومین رویداد ملی کارآفرینی شتاب طیور و ماکیان در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندارن

۱۹ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۶ کد : ۳۸۳۰۱ اخبار واحدهای استانی

دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران با همکاری مرکز رشد خوشه فناوری های طیور، ماکیان و صنایع وابسته، دومین رویداد ملی کارآفرینی شتاب طیور و ماکیان را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در این رویداد 13 ایده­ پرداز و طراح به معرفی ایده و طرح خود پرداختند که به داوری گذاشته شد. این ایده ها در دو بخش دانشگاهی و دانش آموزی ارائه شدند. بخش ویژه این رویداد وجود سه طرح دانش آموزی بود که با تشویق داوران مواجه شد.

بازیافت و فرآوری پوسته سخت تخم مرغ، مکمل های خوراکی چند عملکردی، فست فود سالم، بسته بندی هوشمند تخم مرغ، استفاده از آنتی بیوتیک طبیعی در پرورش ماکیان، پرورش صنعتی قرقاول، چیپس گوشت، سنسور سوییچ پره ای، دستگاه همزن و ضد عفونی کننده بستر طیور در حین حضور مرغ در داخل سالن پرورش، تولید غذای خشک حیوانات خانگی با استفاده از امعا و احشای مرغ، استفاده از حشرات در تغذیه مرغ، ماشین برداشت مکانیکی پایان دوره برای انتقال مرغ به کشتارگاه و ماشین مخصوص حمل جوجه یکروزه، ایده هایی بودند که در این رویداد یک روزه مطرح و به داوری شرکت کنندگان گذاشته شدند.

نکات بارز این رویداد، تخصصی بودن موضوع رویداد، انعقاد قراردادهای تجاری بین سرمایه گذاران و ایده پردازان و همچنین نحوه اجرای این رویداد بود. این رویداد با مدل اسمارت استارتاپ برگزار شد که دارای فرآیند شش ماهه است و شامل رویدادهای کافه کارآفرینی، اختصاص منتورهای تخصصی، تور فناوری، پیش رویداد استارتاپ و رویداد شتاب است.

قابل ذکر است این رویداد ملی با حضور جمعی از سرمایه گذاران، ایده پردازان، طراحان محصول فناورانه و مدیرکل طیور وزارت جهاد کشاورزی، رییس پارک علم و فناوری مازندران، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، مدیرکل تامین اجتماعی مازندران، مدیرکل پشتیبانی امور دام مازندران، رییس هیأت مدیره انجمن ملی زنجیره تولید گوشت مرغ کشور، معاون کارآفرینی سازمان اقتصادی کوثر، مدیران شرکت زربال، ساوانا، تلاونگ، بابل طیور، پیگیر، مدیران مجتمع تحقیقات و آموزش جهاد کشاورزی مازندران و بسیاری از علاقمندان رویدادهای استارتاپی برگزار شد.