نایب قهرمان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم درجام وحدت حوزه و دانشگاه

۱۹ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۰ کد : ۳۸۳۰۲ اخبار واحدهای استانی

اولین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه ها و مراکز حوزوی استان قم، جام وحدت حوزه و دانشگاه با شناخت قهرمانان به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، هیات ورزش های دانشگاهی استان قم با همکاری دانشگاه جامعه المصطفی در راستای مصوبه شورای دانشجویی استان قم اولین المپیاد ورزشی دانشگاه ها و مراکز حوزوی جام وحدت حوزه و دانشگاه را در 28 رشته ورزشی در دو بخش خواهران و برادران برگزار کرد.

این مسابقات با پیام "تندرستی، تذهیب نفس، پیشرفت اجتماعی" و با حضور بیش از 24 مرکز دانشگاهی و حوزوی در قالب 15 رشته ورزشی در بخش برادران و 13 رشته ورزشی در بخش خواهران و با مشارکت ( 1480) دانشجو و طلبه برگزار شد.

در پایان مسابقات در مجموع توزیع مدال ها دانشگاه جامع علمی کاربردی با کسب 7 مدال طلا، 9 نقره و 8 برنز مقام دوم را کسب کرد.