برگزاری مراسم تجلیل دانشجویان برتر دانشگاه جامع علمی کاربردی استان لرستان

۱۹ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۴ کد : ۳۸۳۰۳ اخبار واحدهای استانی

مراسم تجلیل از دانشجویان برتر (علمی، فرهنگی و ورزشی) شاهد و ایثارگر دانشگاه جامع علمی کاربردی استان لرستان برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان لرستان، با حضور جمعی از مسئولین، دانشجویان برتر، مدرسان و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان لرستان از 65 دانشجوی برتر حوزه های علمی، فرهنگی و ورزشی شاهد و ایثارگر دانشگاه جامع علمی کاربردی استان لرستان تجلیل بعمل آمد.

گفتنی است این کارگاه تخصصی کارآفرینی توسط دکتر مجید یاراحمدی عضو هیات علمی دانشگاه لرستان برای دانشجویان مذکور برگزار شد و از دانشجویان برتر حوزه های علمی، فرهنگی و ورزشی شاهد و ایثارگر دانشگاه جامع علمی کاربردی استان لرستان با اهدای لوح و تقدیر بعمل آمد.

اسامی دانشجویان برتر شاهد و ایثارگر دانشگاه جامع علمی کاربری استان لرستان ( اسفندماه 96)