تجلیل از مزدوجین دانشجویی، پژوهشگران و ورزشکار برتردانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز

۲۶ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۸ کد : ۳۸۳۸۶ اخبار واحدهای استانی

از پژوهشگران و ورزشکاران برتر و مزدوجین دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز تجلیل بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، با حضور دکتر محمدعلی نجفی استاندار البرز، دکتر سید صاحب سادات حسینی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز، حجت الاسلام و الملسمین رزاقی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان البرز و تنی چند از مسئولین، مراسم تجلیل از 24 زوج دانشجو، 33 پژوهشگر و 27 ورزشکار برتر دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز برگزار شد.

دکتر سید صاحب سادات حسینی گفت: استان البرز با دستاوردهای بزرگ علمی، صنعتی و کشاورزی جایگاه ویژه ای دارد که به عنوان قطب صنعتی و کشاورزی کشور شناخته شده است.

وی بیان کرد: به دلیل حضور صنایع مختلف، وجود مراکز اصلی کشاورزی و تقاضا و توانمندی های بالقوه در حوزه فرهنگ، هنر و خدمات، مراکز آموزش علمی کاربردی استان البرز به سرعت رو به گسترش است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز عنوان کرد: موضوع ازدواج دانشجویی باید جدی تر برنامه ریزی شود چرا که لازم است با ایجاد بسترهای فرهنگی این مهم را توسعه دهیم.

وی درخصوص پژوهشگران و کارآفرینان دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد: هدف این دانشگاه، ایجاد ایده جدید و تبدیل ایده به محصول است که خوشبختانه در استان البرز به خوبی مشهود است.

دکتر سادات حسینی با اشاره به موفقیت دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی در موضوعاتی نظیر کارآفرینی خاطرنشان کرد: یکی ازدلایل موفقیت دانشجویان دانشگاه های جامع علمی کاربردی شاغل بودن حدود ۸۰ درصد آنان است.

در ادامه دکتر محمدعلی نجفی با تبریک میلاد حضرت زهرا (س) اظهارداشت: خوشحالم امروز در جمع روسای دانشگاه ها و دانشجویان و محققان و همین طور در جشن پیوند جوانان حضور پیدا کرده ام.

وی با اشاره به ظرفیت های علمی و پژوهشی استان البرز افزود: این استان استعداد فراوانی دارد و همه تلاش ما این است که این استعدادهای بالقوه بالفعل شود.

استاندار البرز گفت: در تعهدات استان البرز ۳۳ هزار فرصت شغلی بود که طی شش ماه به سیصد و بیست هزار فرصت رسیده ایم و با ظرفیت هایی که در بخش شرکت های دانش بنیان و فناور وجود دارد قطعاً در این بخش با تحولات شگرفی روبرو خواهیم بود بنابراین باید از ظرفیت جوانان و دانش پژوهان و شرکت های دانش بنیان در راستای اشتغالزایی استفاده کنیم و برای تحقق آن جامه عمل بپوشیم.

سپس مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان البرز نکات کارگاهی درباره مساله ازدواج بیان کرد.

در پایان این مراسم از خانواده های معزز شهدای مدافع حرم دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز، خانواده شهید نریمان وند و شهید جلیلوند نیز تقدیر شد.