رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان لرستان گفت:

تدوین رشته های دانشگاه جامع علمی کاربردی بر اساس نیاز بازار است

۲۶ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۹ کد : ۳۸۳۸۹ اخبار واحدهای استانی

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان لرستان، با نماینده مردم خرم ‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی دیدار کرد واز تدوین رشته های دانشگاه جامع علمی کاربردی بر اساس نیاز بازارخبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی‌کاربردی،  سعید فرح بخش رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان لرستان در دیدار با محمدرضا ملکشاهی راد نماینده مردم خرم ‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی گفت: درحال حاضر بیش از 12هزار دانشجو در دو مقطع کاردانی و کارشناسی در167 کدرشته و در 30مرکز آموزش علمی‌کاربردی  تحصیل می‌کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان لرستان گفت: رشته ‌های این دانشگاه کاربردی هستند و دانشجویان به طور عملی با رشته های خود آشنا شده و بعد از دانش آموختگی می توانند مشغول کار شوند.

وی افزود: رشته‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی براساس نیاز بازار تدوین و اجرا می ‌ شوند که در صورت اشباع حذف شده و رشته ‌های کاربردی‌ تر راه ‌اندازی می شوند.

سعید فرح‌بخش با اشاره به اینکه فرهنگ مدرک گرایی از قبل وجود داشته اما امروز این مسئله در کشورنهادینه شده افزود: در سایر کشورهای توسعه یافته تنها 15 درصد دانش آموزان وارد دانشگاه ها می ‌‌‌شوند در حالی که در ایران تقریباً همه دانش آموزان با توجه به وجود فرهنگ مدرک گرایی مایل به ادامه تحصیل در دانشگاه هستند.

وی با اشاره به راه اندازی کلینیک مشاوره اشتغال و کارآفرینی این دانشگاه خاطرنشان کرد: هدف از راه اندازی این مرکز در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان لرستان ارائه مشاوره شغلی به دانش آموختگانی است که در صدد راه اندازی کسب و کار جدید هستند و به مشاوره شغلی برای رفع مشکلات و موانع کسب و کار نیاز دارند.