برگزاری اولین رویداد فن بازار دانش آموزی در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۶:۳۲ کد : ۳۸۶۶۱ اخبار واحدهای استانی

به مناسبت هفته مشاغل اولین رویداد فن بازار دانش آموزی استان مازندران در مرکز علمی کاربردی سکان کیاکلا برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان مازندران، با حضور دکتر ناصر جعفری رئیس این دانشگاه و تنی چند از مسئولین استان و با همکاری های کارآفرینانه دانشگاه علمی کاربردی و اداره کل آموزش و پرورش استان مازندران، اولین رویداد فن بازار دانش آموزی استان مازندران برگزار شد.

دکتر ناصر جعفری ضمن اعلام شروع به کار این رویداد و تشکیل کلینیک مشاوره شغلی دانش آموزان به معرفی دانشگاه علمی کاربردی پرداخت و به اهمیت نقش آموزش های مهارتی در ایجاد اشتغال تاکید کرد.

همچنین نمایشگاهی با بیش از ۵۰ محصول فناورانه با حضور ارزیابان و متخصصان برگزار شد و پس از داوری، به فناوران سازنده سه محصول برتر، هدایایی به رسم یادبود تقدیم شد.