برگزاری نشست مشترک تبیین فرصت های همکاری دانشگاه علمی کاربردی استان یزد با موسسات فناور

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۰ کد خبر : ۳۸۷۲۷ اخبار واحدهای استانی

در نشست مشترکی که با حضور موسسات فناور مستقر در پارک علم و فناوری برگزار شد، فرصت های همکاری با دانشگاه علمی کاربردی تبیین شد.  به نقل از روابط عمومی دانشگاه کاربردی واحد استان یزد، با حضور دکتر محمد صالح احمدی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان یزد، دکتر فقیه معاون پارک علم و فناوری استان یزد و موسسات فناور مستقر در پارک علم و فناوری، در نشست مشترکی فرصت های همکاری با دانشگاه جامع علمی کاربردی مورد بررسی قرار گیرد.

در این جلسه دکتر محمد صالح احمدی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان یزد، ضمن بیان ضرورت های توجه به آموزش های مهارتی در کشور به موضوع دوره های آموزشی تکمیلی بین سطوح تحصیلی پرداخت و از شرکت ها و موسسات فناور خواست تا در زمینه تدوین محتوی و اجرای آموزش های مهارتی تخصصی مورد نیاز جامعه در حوزه تخصصی خود اقدام نمایند.

در ادامه دکتر فقیه معاون پارک علم و فناوری استان یزد نیزبه موضوع تفاهم نامه منعقد شده بین دانشگاه جامع علمی کاربردی و پارک علم و فناوری استان یزد و زمینه های همکاری مشترک  اشاره کردو به طور  اجمالی به معرفی موسسات فناور حاضر در جلسه پرداخت.