تجلیل از مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان البرز

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۳ کد : ۳۸۷۴۱ اخبار واحدهای استانی

به مناسبت هفته نکوداشت مقام معلم و جشن نیمه شعبان از مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان البرز تجلیل بعمل آمد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز، با حضور دکتر بهرامی نسب معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، پیمان دانشکار آراسته رئیس و جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه جامع علمی کاربردی آیین تجلیل از مدرسان و پژوهشگران برتر این دانشگاه در سالن همایش میلاد شهرداری کرج برگزار شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی در جشن نکو داشت مقام معلم، با بیان اینکه گرامیداشت مقام معلمان و اساتید از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار کرد: رشد مراکز آموزش علمی کاربردی در استان البرز قابل توجه و چشمگیر بوده است و طی سال گذشته اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان برای برنامه های ملی و کشوری در حوزه فعالیت های فرهنگی هزینه شد.

دکتر بهزاد بهرامی نسب با اشاره به اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی همه ساله در مسابقات قرآنی رتبه اول تا سوم را از آن خود می سازد، ادامه داد: بدون شک مدرسین یکی از ارکان مهم دانشگاه جامع علمی کاربردی هستند که در این راستا همه ساله درصدد جذب مدرسین جدید هستیم، مدرسین مراکز آموزش علمی کاربردی از توانمندی علمی، اخلاقی، مهارتی و تخصصی برخوردار هستند.

در ادامه این مراسم رحیمی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری کرج عنوان کرد: همه افراد جامعه مدیون جایگاه و مقام معلم هستند و از آنجائیکه امانتداری یکی از خصوصیات بارز معلمین و اساتید محسوب می شود، افزود: پیامبران به عنوان نخستین معلم انسان ها برای هدایت بشر و رشد روح آدمی تلاش کردند از طرفی باید به این مهم اشاره کرد معلمان ادامه دهنده راه انبیا الهی هستند.