راه اندازی سه مرکز نوآوری دانشگاه علمی کاربردی استان قزوین

۰۹ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۴۲ کد : ۳۸۸۷۴ اخبار واحدهای استانی

مجوز راه اندازی مرکز نوآوری گروه تولیدی مهرام، مرکز نوآوری شرکت تولیدی صنعتی علوم و فنون قزوین و مرکز نوآوری سمبل شیمی صادر شد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان قزوین، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه مجوز راه اندازی مرکز نوآوری گروه تولیدی مهرام با موضوع فعالیت «سس و صنایع وابسته»، مرکز نوآوری شرکت تولیدی صنعتی علوم و فنون قزوین با موضوع فعالیت «شهرک شیرینی» و مرکز نوآوری سمبل شیمی با موضوع فعالیت «صنایع شوینده» از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع صادر شد.

دکتر علی فتح طاهری رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان قزوین با بیان اینکه وجه تمایز دانشگاه جامع علمی کاربردی با سایر دانشگاه ها و موسسات آموزشی در تمرکز بر ارائه آموزش های کاربردی و مهارتی است گفت: ایجاد و توسعه مراکز نوآوری که بعنوان حلقه واسطه در زنجیره تبدیل دانش به محصول ایفای نقش می نماید، مورد تاکید دانشگاه قرار دارد.

در ادامه این مراسم، روسای مراکز آموزش علمی کاربردی مهرام، علوم و فنون و سمبل شیمی مجوز احداث مراکز نوآوری را از ریاست دانشگاه دریافت کردند.