برگزاری آزمون های پایان پودمان­ دوره­ های علمی کاربردی به شیوه آموزش­های خاص

۱۹ تیر ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۴ کد : ۳۹۲۲۶ اخبار ستاد

آزمون‌های پایان پودمان­ های آموزشی دوره ­های علمی کاربردی به شیوه آموزش­ های خاص نیم سال دوم 97-1396 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر حاتمی معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از اعلام روند برگزاری آزمون‌های پایان پودمان­ های آموزشی دوره­ های علمی کاربردی به شیوه آموزش­ های خاص که از تاریخ 97/4/7 شروع و در تاریخ 97/4/22 پایان خواهد پذیرفت، خبر داد.

دکتر حاتمی ضمن اشاره به برگزاری آزمون‌های پایانی 46 پودمان آموزشی با تعداد 1523 دانشجو ، مختص 5 رشته تحصیلی گفت:آزمون‌های پایان پودمان­ های آموزشی دوره­ های علمی ­کاربردی به شیوه آموزش­ های خاص در نوبت دوم سال تحصیلی 97-1396 در رشته‌های تحصیلی کاردانی امور دهیاری و شوراها، کاردانی مدیریت خانواده، کاردانی مدیریت کسب و کار، کاردانی مترجمی عمومی زبان انگلیسی و کارشناسی مدیریت خانواده از ساعت 9 صبح روز پنج­شنبه مورخ 1397/4/7 مطابق برنامه زمانی اعلام شده و دستورالعمل آزمون در 29 استان کشور به طور همزمان آغاز و در تاریخ 1397/4/22 پایان خواهد یافت.

وی افزود: به منظور نظارت دقیق بر اجرای صحیح آزمون‌های مذکور، محل برگزاری آزمون‌ها به صورت متمرکز در تمامی استان‌ها در یک حوزه امتحانی تجمیع شد.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد: در سه دوره اخیر این آزمون، به منظور افزایش ضریب امنیتی و در راستای برون سپاری، بخشی از فعالیت‌های آزمون از قبیل چاپ ، تکثیر، بسته بندی و ارسال سوالات توسط سازمان سنجش آموزش کشور صورت پذیرفت.

در پایان معاون نظارت و سنجش از تعامل همکاران حوزه حراست ستاد مرکزی و واحدهای استانی در دریافت سوالات و همکاری در حفاظت آزمون تشکر و قدردانی کرد.