نشست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با روسای دانشگاه های استان فارس

۰۳ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۷ کد : ۳۹۴۱۵ اخبار واحدهای استانی

نشست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با روسای دانشگاه های استان فارس در دانشگاه شیراز برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان فارس، با توجه به سفر دکتر منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری و هیات همراه به شیراز جلسه ای با  روسای دانشگاه های استان فارس  برگزار شد.

در این نشست روسای دانشگاهای شیراز، صنعتی شیراز، علمی کاربردی استان فارس، پیام نور، فنی حرفه ای و روسای پارک علم فناوری فارس، بنیاد نخبگان استان فارس و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام به بیان دیدگاه های خود پرداختند.

دکتر محمد باقر احمدی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان فارس نیز ضمن خوش آمدگویی به وزیر و هیات همراه، ضمن تاکید به نیازکشور به آموزشهای مهارتی وتربیت نیروی کارآمد، به معرفی پتاسیل های دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس پرداخت.