برگزاری ششمین همایش یاران بی ادعا در دانشگاه علمی کاربردی استان لرستان

۲۷ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۳ کد : ۳۹۷۵۴ اخبار واحدهای استانی

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان لرستان از برگزاری ششمین همایش یاران بی ادعا در هفته دفاع مقدس خبر داد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان لرستان، دکتر سعید فرح بخش در خصوص این همایش گفت: برگزاری مراسمات ماه محرم و ماه صفر از مهمترین برنامه های فرهنگی پیش روی دانشگاه جامع علمی کاربردی است.

وی ضمن اعلام تصویب این همایش در دومین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی استان لرستان افزود:  نمایشگاه عکس با محوریت عاشورا، کرسی های آزاداندیشی با موضوع عاشورا، تعزیه در مراکز علمی کاربردی و برگزاری ششمین سوگواره حسینی با موضوع پیام عاشورا در دفاع مقدس در بخش های هنری، پژوهشی و ادبی این همایش است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان لرستان بیان کرد: همچنین دیگر برنامه های فرهنگی در مراکز این دانشگاه در دست اجراست که کرسی های ازاد اندیشی از جمله آنهاست.

وی یادآور شد: رسیدگی به مسائل فرهنگی دانشجویان از دیگر موارد مطرح شده در دومین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی استان لرستان بود و ما به عنوان یک نهاد فرهنگی نگاه ویژه ای به رفع مشکلات دانشجویان خواهیم داشت.

دکتر سعید فرح بخش در ادامه خاطر نشان کرد: باید با انجام برنامه های فرهنگی مناسب در برابر تهدیدات دشمنان آمادگی مقابله را داشته باشیم.