جلسه شورای هم اندیشی رؤسای مراکز علمی کاربردی استان ایلام برگزار شد

۱۰ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۳ کد : ۳۹۹۵۹ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان ایلام، دکتر اسفندیار محمدی سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان ایلام از آمایش رشته های علمی کاربردی این استان در راستای ارتقای کیفیت آموزش و پاسخگویی به نیازهای آموزشی و مهارتی بازار کار خبر داد.

سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان ایلام با بیان این مطلب که بازنگری در رشته های تحصیلی با توجه به گستردگی و تنوع آن امری ضروری است، آن را یکی از ویژه گی های منحصر به فرد دانشگاه برشمرد و خاطر نشان کرد: این قابلیت امکان به روز رسانی و همگام سازی با فناوری های روز دنیا را با استفاده از تدوین رشته های جدید متناسب با بازار کار و همچنین حذف رشته های فاقد متقاضی را دارد.

وی در ادامه بر مهارت افزایی دانشجویان که مهمترین محصول هر نظام آموزشی هستند بعنوان اصلی ترین رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی تأکید کرد و افزود: کارآفرینی و بهره وری در اشتغال بعد از دانش آموختگی وجه تمایز این دانشگاه با سایر دانشگاه هاست.

دکتر محمدی در جمع رؤسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان ایلام با تأکید بر اینکه نیاز سنجی و تقاضا محوری در تدوین رشته های دانشگاهی راه برون رفت از مدرک گرایی است؛ از استقبال چشمگیر داوطلبان از رشته های جدید علمی کاربردی این استان خبر داد و افزود: به طور نمونه ثبت نام بیش از 100 داوطلب در رشته "تجهیزات پزشکی" در مدتی کوتاه حاصل شد.

وی در پایان خواستار تعامل هرچه بیشتر مراکز آموزشی و واحد استانی به منظور ارتقاء سطح کیفیت آموزشی مجموعه علمی کاربردی استان شد.

در پایان این جلسه رؤسای مراکز علمی کاربردی استان ایلام به بیان دیدگاه ها، انتقادها و پیشنهادهای آموزشی، پژوهشی و دانشجویی پرداختند.