نشست نمایندگان کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با روسای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان گلستان

۱۷ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۷:۵۹ کد : ۴۰۰۴۰ اخبار ستاد

به نقل از روابط دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان،‌ این نشست در دفتر استاندار گلستان  و با حضور دکترسید مناف هاشمی استاندار گلستان، دکتر عارف رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی و اعضاء این کمیسیون و روسا و مدیران دانشگاه ها و دستگاه های اجرایی استان برگزار شد.

در این نشست دکتر امیر احمد دهقانی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان از برنامه های پیش روی این دانشگاه که شامل: توجه به کیفیت در دانشگاه جامع علمی کاربردی، ماموریت گرایی در مراکز آموزشی، کلینیک های مشاوره شغلی و کارآفرینی با در نظر گرفتن مشوق ها برای سوق دادن دانشجویان به آموزش های مهارتی ارائه نمود.

درادامه این نشست نمایندگان عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، بررسی وضعیت مراکز آموزش عالی و حوزه فناوری استان گلستان از جمله اهداف این سفر اعلام کردند و گزارشی از بازدیدهایی که روز گذشته از مراکز آموزش عالی 6 حوزه انتخابیه استان انجام دادند ارائه نمودند.
در پایان رؤسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان به بیان مشکلات حوزه های دانشگاهی خود پرداختند.