وداع با شهدای مدافع حرم در استان مازندران

۲۰ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۹:۲۰ کد : ۴۰۰۸۴ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان مازندران، مراسم وداع با سرداران شهید مدافع حرم سید جلال حبیب الله پور و سید سجاد خلیلی با حضور همرزمان، کارکنان واحد استانی و مراکز علمی کاربردی شهرستان ساری  و خیل مردم علاقه‌مند به شهداء در حسینه عاشقان کربلا ساری برگزار شد.

در این مراسم که همزمان با شب اول محرم برگزار شد، ذاکران اهل البیت (ع ) به نوحه سرایی اباعبدالله الحسین پرداختند.

سید جلال حبیب الله پور دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 4 استان مازندران بود که در درگیری با گروهک های تروریستی در استان درعا، جنوب سوریه و در منطقه "بُصری حَریر" در تاریخ 31 فروردین 94 به درجه رفیع شهادت رسید که بخاطر شرایط نامناسب منطقه پیکر مطهرش در منطقه ماند.

بعد از تلاش‌های فراوان و آزادسازی این منطقه توسط نیرو‌های مقاومت و بعد از مدت‌ ها تفحص، پیکر مطهر این شهید گرانقدر در ایام دهه غدیر شناسایی و بعد از انجام آزمایشات DNA احراز هویت شد. حبیب لشگر همیشه پیروز ۲۵ کربلا بعد از گذشت ۱۲۳۸ روز به زادگاه خود در محله فروغی شهرستان بابلسر بازگشت.

شهید مدافع حرم سید سجاد خلیلی نیز متولد ۱۳۷۲ و ۲۳ ساله از پاسداران ولایی لشگر ۲۵ کربلا استان مازندران از شهرستان بهشهر بود که درتاریخ ۲۱ فروردین ۱۳۹۵ در تک اول در درگیری‌های خانطومان مجروح و مفقودالاثر شد که با عنایت حضرت امیرالمومنین در ایام عید غدیر پیکر مطهرش در اطراف خانطومان کشف و بعد از انجام مراحل آزمایشات DNA احراز هویت شد و بعد از ۸۸۲ روز به آغوش مردم شهید پرور استان مازندران  بازگشت.

یادشان گرامی و راهشان پر رهرو باد