نماینده مردم اردکان یزد در مجلس شورای اسلامی:

دانشگاه جامع علمی کاربردی مجموعه ای کارآفرین است که باید اطلاع رسانی بیشتری از قابلیت ها و امکانات دانشگاه صورت گیرد

۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۷:۱۱ کد : ۴۰۱۶۸ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان یزد، دکتر محمد صالح احمدی رئیس به همراه معاون علمی دانشگاه علمی کاربردی استان یزد با دکتر محمدرضا تابش نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی و عضو هیات امنای دانشگاه علم و صنعت ایران دیدار کرد.

در این دیدار دکتر محمد صالح احمدی با ارائه گزارشی اهداف دانشگاه جامع عملی کاربردی را تبیین کرد و افزود: فلسفه وجودی دانشگاه جامع علمی کاربردی تربیت نیروی انسانی ماهر برای بخش های مختلف جامعه است و این دانشگاه با توجه به اهدافی که دارد می تواند در راستای جایگزینی فرهنگ مهارت گرایی با مدرک گرایی اقدامات موثری انجام دهد.

وی با اشاره به تعطیلی مراکز علمی کاربردی دولتی با توجه به مصوبه شورای عالی اداری خاطر نشان کرد: این موضوع راه را برای مشارکت بیشتر بخش خصوصی در ارائه آموزش های مهارتی هموار کرده است و با حضور شرکت ها و مجموعه ای تولیدی و خدماتی دارای محیط واقعی کار تاثیر مهمی بر ارتقاء کیفیت آموزشی و انتقال تجربه و مهارت به دنشجویان خواهد شد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان یزد خاطر نشان کرد: این واحد استانی با حساسیت ویژه ای بر کیفیت خدمات آموزشی در مراکز علمی کاربردی استان نظارت دارد و در بسیاری از موارد با بازدید های سرزده از مراکز علمی کاربردی استان و همچنین محل های که دانشجویان برای درس کارورزی انتخاب کرده اند از چگونگی روند کارورزی و همچنین حضور دانشجویان در این محل ها نظارت می کند.

دکتر محمد صالح احمدی در پایان خواستار حمایت بیشتر مجلس شورای محترم اسلامی از توسعه و تقویت آموزش های مهارتی در کشور گردید.

در ادامه این دیدار نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از اهداف مهم هر جامعه، افزایش بهره وری در بخش های مختلف برای حرکت سریعتر به سمت توسعه و رفاه مردم است، عنوان داشت: آموزش و افزایش مهارت ها نقش مهمی در رسیدن به این هدف ایفا می کند و دانشگاه جامع علمی کاربردی می تواند در این بین نقش موثر در تقسیم کار ملی در حوزه­ مهارتی آموزش عالی داشته باشد.

دکتر محمدرضا تابش گفت: براساس قانون برنامه ششم توسعه می بایست تا پایان سال اجرای برنامه،  ۳۰ درصد دانشجویان کشور مهارتی باشند که این مسئله تاکنون محقق نشده است.

وی دانشگاه جامع علمی کاربردی را مجموعه ای کارآفرین ذکر کرد و تاکید نمود: باید اطلاع رسانی بیشتری از قابلیت ها و امکانات دانشگاه صورت گیرد زیرا در بسیاری از موارد، این دانشگاه به عنوان آخرین انتخاب دانش آموزان و خانواده ها مطرح است که این نقیصه کیفیت خروجی این دانشگاه را تحت تاثیر قرار می دهد.

نماینده مردم اردکان در بخشی از سخنانش از کسب رتبه های برتر مرکز علمی کاربردی اردکان در سطح کشور تقدیر کرد و اظهار داشت: توسعه آموزش عالی همیشه از اولویت های این شهرستان است و با توجه به وضعیت توسعه اقتصادی و صنعتی اردکان، بر کمک هر چه بیشتر به این مرکز برای تربیت نیروهای متخصص و آماده ورود به بازار کار تاکید داریم.

دکتر محمدرضا تابش همچنین با ابراز خرسندی از حضور مدیران جوان در مجموعه دانشگاه علمی کاربردی استان یزد گفت: جوانان همیشه نیروی محرک و سرمایه عظیم یک کشور هستند که توسعه را با نیروی جوانی و خلاقانه خود شتاب می بخشند.