ایجاد اشتغال توسط فارغ التحصیل کارآفرین دانشگاه علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان

۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۷:۱۱ کد : ۴۰۱۶۹ اخبار واحدهای استانی

بانوی کارآفرین سیستانی ایجاد اشتغال برای ۲۰ نفر و تبدیل هنر بومی استان به یک برند را مهمترین دستاورد کارآفرینی خود دانست.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان، سارا قادری فارغ التحصیل مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر زاهدان ، در رشته طراحی لباس اقوام از سال 85 در سمت های طراح و ایده پرداز، ناظر و مدیر کنترل کیفی و رئیس هیئت مدیره در شرکت تعاونی سوزندوزی1397 برند دوچ بلوچ زاهدان مشغول به فعالیت بوده و طراحی لباس دستی و اجراء تکنیکهای مختلف در طراحی لباس، مهارت در رو دوزیهای سنتی، آشنایی با الگو سازی و دوخت لباس های مجلسی، اداری و خانگی از دیگر فعالیتهای این بانوی کارآفرین است.

سارا قادری در خصوص اهمیت کسب و کار گفت: در دو سال اخیر به صورت مستقل برای 20 نفر اشتغال خانگی ایجاد کردم و قصد دارم این تعداد را افرایش دهم.

بانوی کارآفرین افزود: بیشترین فعالیت من در حال حاضر در زمینه رودوزیهای سنتی استان (سوزندوزی) و به روز کردن این هنر در جهت حفظ و ترویج آن و طراحی لباس است.

قادری در خصوص نقش دانشگاه جامع علمی کاربردی در پیشبرد اهدافش بیان داشت: من دو لیسانس گرافیک و لیسانس طراحی لباس را از دانشگاه جامع علمی کاربردی گرفتم و تحصیل در این دو رشته باعث شد، خلاقیت بیشتری در این زمینه به کار ببرم و موفق شوم.

وی به هم دانشگاهی های خود در نظام علمی کاربردی در خصوص کارآفرینی توصیه کرد: ما در دانشگاهی درس می خوانیم که یک رشته را هم علمی آموزش می بینیم، هم کاربردی و می توانیم به راحتی کار آفرینی کنیم.

این بانوی کارآفرین سیستانی، فعالیت دانشگاه علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان را در حوزه کارآفرینی و حمایت از کارآفرینان بسیار گسترده خواند.