کسب جایزه ویژه فارغ التحصیل دانشگاه جامع علمی کاربردی در جشنواره بین المللی قبرس

۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۷:۱۶ کد : ۴۰۱۷۰ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان، خدایار نارویی فارغ‌التحصیل رشته مهندسی جوش دانشگاه علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان در جشنواره بین المللی قبرس موفق به کسب مقام برتر این جشنواره شد.

از مقامهای کسب شده بین المللی خدایار نارویی در مسابقات کاریکاتور را شامل: مقام دوم و کلاه نقره ای کاریکاتور جشنواره کنوکه هیست بلژیک سال۲۰۰۶، لوح تقدیر و تندیس جشنواره جیانگ ژینگ چین ۲۰۰۸، دریافت لوح تقدیر از جشنواره کره جنوبی۹۴ و۹۵، مقام دوم سال 2006 در جشنواره بلژیک با جایزه 2000 یورویی، جایزه ویژه سال 2017 در جشنواره زیتون قبرس، جایزه سوم جشنواره رضوان الفرح با موضوع رسانه در لبنان، چاپ کاریکاتور در سال 80 در کتاب گابروو بلغارستان، لوح تقدیر از جشنواره های کاریکاتور کرواسی-پرتقال، ترکیه، پرو و...راه یابی کار به کاتالوگ جشنواره های کاریکاتور کشورهای قبرس-کرواسی-صربستان-بوسنی-پرو-چین-بلژیک-رومانی-ایتالیا و..... همچنین مقامهای کسب شده در ایران را نیز شامل: نفر دوم جشنواره کاریکاتور تبریز با موضوع نجات دریاچه ارومیه ۱۳۹5، نفر اول کاریکاتور چهره با موضوع آن سانگ سوچی -کارتونیکای کردستان۱۳۹۶، نفر اول کاریکاتور خلیج فارس تهران۱۳۹۶، لوح تقدیر از جشنواره مطبوعات استان سیستان و بلوچستان، نفر دوم و سوم سری مسابقات چلگی بجنورد سال 96 می توان نام برد.