آغاز دوره مشترک کوتاه مدت بین المللی با عنوان مدیریت جهانی کسب و کارهای متمرکز بر صنایع کوچک و متوسط

۱۶ مهر ۱۳۹۷ | ۰۸:۵۳ کد : ۴۰۴۲۱ اخبار ستاد

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان بوشهر؛ دوره مشترک کوتاه مدت بین المللی در راستای تعاملات علمی و تبادل دانشجو با عنوان مدیریت جهانی کسب و کارهای متمرکز بر صنایع کوچک و متوسط با همکاری دانشگاه FHM آلمان و مرکز علمی کاربردی پلیمر دانشگاه علمی کاربردی استان بوشهر در سالن کنفرانس دانشگاه علمی کاربردی استان بوشهر آغاز به کار کرد.

در این دوره سه گانه (علمی- کاربردی – مهارتی) که در راستای تحقق اهداف تفاهم نامه منعقده بین دانشگاه جامع علمی کاربردی و دانشگاه FHM آلمان برگزار می گردد. از اول تا چهارم اکتبر سال 2018 میلادی در بوشهر و در نیمه اول سال 2019 میلادی به مدت 7 روز در بیلفلد و برلین آلمان برگزار می گردد که اهم برنامه های آموزشی این دوره مشتمل بر برگزاری کارگاههای آموزشی، بازدیدهای میدانی از SME آلمانی و آموزش در محیط کار است.