دکتر محمدحسین امید در مراسم اختتامیه چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت

دانشگاه جامع علمی کاربردی در راستای توسعه فرهنگ قرآنی گامهای موثری برداشته است

۱۷ مهر ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۶ کد : ۴۰۴۶۴ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محمدحسین امید در مراسم اختتامیه چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت که به میزبانی استان اصفهان برگزار شد اظهار داشت: برای کاربردی شدن مباحث قرآنی و رشد کیفیت دانشگاه جامع علمی کاربردی نیازمند برنامه ها و ایده های خلاقانه در این حوزه هستیم.

وی ضمن قدردانی و تشکر از همه کسانی که در برگزاری این مراسم معنوی و فرهنگی به کمک دانشگاه جامع علمی کاربردی آمدند، گفت: با تبعیت از قرآن و اهل بیت(ع) مشکلات اجتماع قابل برطرف شدن است و راهکار مهم آن بهره گیری از طرح ها و ایده های خلاقانه و نو برای استفاده از نسخه های قرآنی جهت رفع مشکلات جامعه از جمله در دانشگاه جامع علمی کاربردی است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه بیان کرد: همانطور که موضوعات دینی باید به صورت کاربردی دنبال شود و رهبر معظم انقلاب نیز در این باره توصیه های مهمی کرده اند، می بایست کلیه متولیان آموزشی و دانشگاهی در کشور نسخه های دینی و قرآنی را برای رفع کمبودها بطور کاربردی به کار گرفته و روح فرهنگ قرآنی و عترت را در دانشگاه ها حاکم کنند.

دکتر محمدحسین امید با اشاره به اهداف و اقدامات دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد:این دانشگاه در راستای ترویج فرهنگ قرآنی به طور جدی گام برمی دارد و خوشبختانه در این راه موفق هم بوده است.

گفتنی است چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت به میزبانی استان اصفهان از تاریخ 97/7/15 تا تاریخ 97/7/17 برگزار شد و در پایان این مراسم نفرات برتر در بخش های مختلف معرفی شدند.