تیم فوتبال دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی به رقابت‌های قهرمانی دانشگاه های آسیا اعزام شد

۰۵ آبان ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۶ کد : ۴۰۷۵۰ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، تیم فوتبال دانشگاه جامع علمی کاربردی به منظور شرکت در چهارمین دوره رقابت‌های فوتبال قهرمانی دانشگاه های آسیا به نمایندگی از تیم دانشجویان ایران با ترکیب 18 ورزشکار فردا عازم چین می شود.

در این رقابت‌ها تیم ایران با ترکیب هومان امیدی سرغولی، جعفر دسومی، رضا سعیدی، نادر زارع زاده، عبداله سالاری، حمزه ساری، امیر محمد ممبینی، رضا نعامی، ابوالفضل افتخاری فرد، مهران ابدام، مسلم معاوی، عماد باوی، آرمین پناهی گرمه چشمه، علی طالش جفا دیده، محمد سلطانی مهر، محمد رهبر، محمد اکبری ذوالبین، مرتضی خراسانی شرکت خواهند کرد.

همچنین این تیم را فرشاد کرمی و دکترعلی شمسی ماجلان  به عنوان سرمربی و مربی، دکترحمید رضا کشاورزی به عنوان سرپرست و محمد بخردی مدیر تیم همراهی می کنند.

لازم به ذکر است تیم های اول و دوم این دوره این رقابتها به عنوان نماینده قاره آسیا به لیگ جهانی فوتبال دانشجویان راه خواهند یافت.

چهارمین دوره مسابقات فوتبال دانشگاه های آسیا 7 تا20 آبان در کشور چین شهر جین جیانگ برگزار می شود.

تیم فوتبال دانشگاه جامع علمی کاربردی در اردیبهشت ماه سال جاری موفق گردیده بود عنوان نخست مسابقات قهرمان کشوری دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموش عالی را کسب نماید.