در چهارمین دوره رقابت‌های فوتبال قهرمانی دانشگاه‌های آسیا-چین؛

پیروزی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی درمقابل چین

۰۹ آبان ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۴ کد : ۴۰۸۱۰ اخبار ستاد

تیم فوتبال دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی که به نمایندگی از تیم دانشجویان ایران در این دوره از مسابقات حضور دارد در اولین دیدار در مقابل چین با نتیجه 2 بر صفر مقابل نماینده چین به پیروزی رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، تیم فوتبال دانشگاه جامع علمی کاربردی در نخستین دیدار خود به مصاف چین رفت که در پایان موفق شد حریف خود را با نتیجه 2 بر صفر شکست دهد.

هر دو گل تیم دانشجویان کشورمان در نیمه اول بازی ابتدا توسط  جعفر دسومی و گل دوم را  هم نادر زارع زاده درون دروازه حریف کردند.

دانشجویان کشورمان در دومین مسابقه خود روز جمعه 11 آبان ساعت 15 به وقت محلی به مصاف تیم  هنگ کنگ می رود.

به دلیل انصراف تیم قزاقستان  و جایگزینی تیم چین، دانشجویان کشورمان در گروه A مسابقات با تیم‌های چین ، هنگ کنگ و مالزی هم‌ گروه است.

تیم های اول و دوم این دوره این رقابتها به عنوان نماینده قاره آسیا به لیگ جهانی فوتبال دانشجویان راه خواهند یافت.

گفتنی است چهارمین دوره مسابقات فوتبال دانشگاه های آسیا 7 تا20 آبان در کشور چین شهر جین جیانگ برگزار می شود.