جلسه شورای فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان غربی برگزار شد

۱۳ آبان ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۰ کد : ۴۰۸۴۵ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان غربی، با حضور دکتر رسولی صدقیانی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان غربی و اعضاء، جلسه شورای فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان غربی برگزار شد.

در این جلسه دکتر رسولی صدقیانی ضمن مثبت خواندن فعالیت های فرهنگی یکسال اخیر به برخی دستاوردهای این حوزه از جمله کسب مقام های برتر در سیزدهمین جشنواره قرآن و عترت، مسابقات ورزشی و مسابقات مناظره دانشجویی، انتخاب مرکز مشاوره ستاد استانی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان مرکز فعال اشاره کرد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان غربی کسب عناوین ذکر شده را یک موفقیت بزرگ عنوان نمود و تاکید کرد: فعالیت های فرهنگی همواره از اولویت های مهم دانشگاه می باشد.

وی اظهار امیدواری کرد که مراکز آموزشی با مشارکت فعال همچنان فعالیت های فرهنگی خود را با جدیدت بیشتری ادامه دهند.

در ادامه رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان غربی با اعضای شورا به بررسی اثربخشی فعالیتهای فرهنگی، به نحوه مشارکت، مستند سازی، هزینه کرد و تنوع فعالیتهای فرهنگی در راستای ظرفیت مراکز آموزشی پرداختند.