چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه علمی کاربردی استان کرمان افتتاح شد

۳۰ آبان ۱۳۹۷ | ۰۸:۵۶ کد : ۴۱۱۰۱ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان کرمان، دکتر محسن شمسی در مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی این دانشگاه گفت: برگزاری چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی زمینه سازی بین صنعت و دانشگاه را ایجاد می کنیم و نیازهای شغلی استان را معرفی می کنیم تا صاحبان مشاغل و صنعت را به سمت این مشاغل سوق دهیم.

دکتر محسن شمسی اظهار داشت: مقام معظم رهبری در بخشی از سخنان خود گفته بودند که ما به علم و به تحقق آن در جامعه نیاز داریم و این تحقق علم با شعار آموزش در محیط واقعی کار در دانشگاه جامع علمی کاربردی صورت می گیرد.

سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان کرمان در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر رنجی که ما و خانواده های ما می برند از بیکاری نیست بلکه از بی مهارتی است چرا که ما فقط به قسمت های تئوری پرداختیم که با آن هیچ گرهی از کارهای به زمین مانده باز نخواهد کرد.

دکتر محسن شمسی به شعار سال ۹۷ مبنی بر حمایت از کالای ایرانی اشاره کرد و افزود:  امیدواریم با فعالیت هایی که در این نمایشگاه صورت می گیرد بتوانیم کالاهای دانش بنیان را که توسط متخصصین تولید شده اند به جامعه معرفی کنیم .

وی عنوان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی یک دانشگاه شغل محور است، مشاغل را رصد و دانشجویان را متناسب با نیاز شغلی تربیت کند.

سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان ادامه داد: رسالت ما این است که دیدگاه مهارتی و کارآفرینی را زنده کنیم و صنعت های بومی را برپا کنیم و در همین راستا نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی را به صورت سراسری برگزار می کنیم.

دکتر محسن شمسی در پایان با تبیین هدف برگزاری نمایشگاه اظهار کرد: در واقع با برگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی زمینه سازی بین صنعت و دانشگاه را ایجاد می کنیم و نیازهای شغلی استان را معرفی می کنیم تا صاحبان مشاغل و صنعت را به سمت این مشاغل سوق دهیم.

گفتنی است این نمایشگاه به مدت 5 روز از تاریخ 29 آبان لغایت 3 آذرماه همراه با گارگاه های آموزشی در زمینه کسب و کار و مشاوره شغلی در محل یخدان مؤیدی کرمان برگزار می گردد.